Разбирам от малко неща и сериалите са едно от тях,

...
Разбирам от малко неща и сериалите са едно от тях,
Коментари Харесай

Това сме ние започва по FOX life

Разбирам от малко неща и сериалите са едно от тях, по тази причина можете да ми вярвате, като споделям, че " Това сме ние " ще бъде шлагер, в случай че резервира заряда, с който стартира. Премиерата за България е по FOX life на 27 oктомври. От отзивите за сериала, който неотдавна се излъчва в Съединени американски щати предусещам, че " Това сме ние " е от историите, които пускаш в живота си като посетители вкъщи. Сближавате се бързо и очакваш да видиш какво ще се случи, тъй като се разпознаваш в доста от обстановките и страстите на героите. Сверих моите усещания за сериала и с рейтингите в IMDb (8.8) и Rotten Tomatoes (91%) – несъмнено мисля, че би трябвало да си отбележите премиерния ден на календара.

Сериалът стартира от една концепция. На света има 8 милиона души, родени в един ден, само че никой не знае дали тези хора са свързани по някакъв метод. Историята наблюдава четири самостоятелни (поне в началото) сюжета, започвайки от 36-ия рожден ден на всеки един от героите.



Джак (Мило Вентимиля) и жена му Ребека (Манди Мур) чакат тризнаци. Нейните води изтичат, до момента в който той духа свещичката за празника, след което изхвърчат към болничното заведение. Кейт (Криси Метц) е нащастна поради своето свъхтегло и посреща 36-ия си рожден ден на ръба на отчаянието – а точно върху кантара в банята. Нейният брат близнак Кевин (Джъстин Хартли) пък е прочут секси артист от несъвършен ситком. Рандал (Стърлинг Браун), четвъртият основен воин, е съумял предприемач, който, като на всеки рожден ден, претърпява още веднъж контузията на изоставянето и отчуждението от татко му.



Този ден единствено на пръв взор е следващият рожден ден на всеки един от тях. Общото сред четиримата е, че всички изживяват катарзис и доближават до някаква точка на просветление. Може би методът да възобновиш връзката с татко си е да му дадеш късмет да бъде дядо на децата ти. Може би ти би трябвало верният съдружник, с цел да победиш демоните в себе си. Може би би трябвало да си самоуверен и да скъсаш оковите. А може би би трябвало да схванеш, че щастието не всеки път идва тъкмо по този начин, както си го възнамерявал.


" Това сме ние " стартира доста амбициозно, а още във втори епизод има страхотна изненада, която ще ви накара да възкликнете " Как не го видях! ".

27 октомври, FOX life, 22:00 ч.

 



С поддръжката на FOX life
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР