Разбиха две лаборатории за наркотици в Стара Загора, съобщават от

...
Разбиха две лаборатории за наркотици в Стара Загора, съобщават от
Коментари Харесай

Разбиха две лаборатории за наркотици в Стара Загора

Разбиха две лаборатории за опиати в Стара Загора , оповестяват от полицията.

Двама мъже на 24 и 33 години са арестувани и им е повдигнато обвиняване.

На 9 октомври е била извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции, при която е арестуван 24-годишен локален гражданин.

При обиск в жилището му в Стара Загора служителите на реда разкрили разнообразни химически субстанции и съдове с полепнали остатъчни количества от тях, за които има данни, че са употребявани за произвеждане на синтетични опиати в домашни условия. Били конфискувани и найлонови торбички с близо 13 г метамфетамин, 4 хартиени опаковки със същата дрога, както и торбичка с към 4 г канабис.
 Снимка 447527
Източник:

Два дни по-късно е претърсен и апартамент, населяван от 33-годишен мъж. Униформените разкрили огромен брой стъклени и пластмасови бутилки, съдържащи прекурсори за произвеждане на опиати, и разнообразни съдове с полепнали по тях остатъчни количества от химични субстанции. Били конфискувани 140 таблетки от разнообразни лекарства, 5 топчета канабис и кутийка с метамфетамин . Иззетите субстанции са предадени за експертиза.

На двамата мъже са наложени ограничения за неотклонение " задържане под стража " за 72 часа. Работата по формираните досъдебни производства продължава.
 Снимка 447528
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР