Районният съд във Варна наложи пробация на 39-годишен мъж от

...
Районният съд във Варна наложи пробация на 39-годишен мъж от
Коментари Харесай

39-годишен от Варненско изби два зъба на свой съселянин след спор за пари

Районният съд във Варна наложи пробация на 39-годишен мъж от варненско село, нанесъл междинна телесна щета на собствен съселянин.

Случаят е от 14 ноември предходната година.

В продължение на 7 месеца той ще предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес, с честота два пъти седмично, като за същия период би трябвало да организира и наложителни периодически срещи с пробационен чиновник.

Съгласно параметрите на съглашението подсъдимият следва да постави и 100 часа безплатен труд в интерес на обществото за период от една година.

Конфликтната обстановка сред подсъдимия и потърпевшия е зародила след спор за дължима парична сума. Потърпевшият и негови близки отишли да дома на 39-годишния мъж, с цел да питат по кое време ще им се издължи. Под въздействие на използван алкохол, подсъдимият се ядосал, почнал да крещи и ненадейно нанесъл удари с пестник в региона на лицето и устата на потърпевшия, при което му били избити два предни зъба. Причиненото пострадване обусловило трайно усложнение във функционалността на дъвченето и говоренето.

Съгласно утвърденото от съда съглашение, разноските по делото се разпореждат на подсъдимия. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР