Районната прокуратура във Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районната прокуратура във Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Обвиняем, смазвал от бой болната си майка, отива на съд във Видин

Районната прокуратура във Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Б.Б. (на 26 години), притеглен в като обвинен за отправяне на закана с ликвидиране и причиняване на телесни повреди в изискванията на домашно принуждение на неговата майка, оповестиха от обвиняването в крайдунавския град.

Обвиняемият живеел в крайдунавския град с майка си. Тя от 17 години била неработоспособен, придвижвала се с инвалидна количка и не можела независимо да се обслужва.

В продължение на години синът упражнявал непрекъснат душевен тормоз по отношение на дамата си, изразяващ се в кавги, закани и обиди. С времето експанзията му ескалирала. През юли предходната година младият мъж се нахвърлил с юмруци над сакатата жена, удрял я в главата, душил я, заплашвал да я с ликвидиране. От боязън за живота и здравето си дамата се преместила при братовчедка си, само че два дни по-късно й се наложило да се върне в дома си.

Там синът траял редовно да упражнява физически и душевен тормоз над майка си. Вследствие на побоя дамата мъчно говорела, имала рани и охлузвания по главата, изпитвала боязън за живота си. В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане са били разпитани очевидци които удостоверили за зверствата на мъжа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР