Районната прокуратура във Видин привлече в качеството на обвиняем и

...
Районната прокуратура във Видин привлече в качеството на обвиняем и
Коментари Харесай

Задържаха Радослав, пребил и остригал жена във Видин

Районната прокуратура във Видин притегли в качеството на обвинен и задържа за период до 72 часа 19-годишният Радослав Руменов, апетитен, че е нанесъл побой и остригал косата на 22-годишна жена от Видин, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на причинителя на закононарушенията.

По данни на полицията на 2 август към 14.00 часа видинчанка е алармирала в районното ръководство, че на внучката ѝ е нанесен побой от юноша, с който преди време момичето живеело на фамилни начала.

Установено е, че обвиненият незаконно е лишил от независимост младата жена, като я е заключил в дома си във Видин. Престъпното действие е траяло повече от две денонощия - от 12.00 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август. Задържаният е упрекнат, че е нанесъл на дамата побой с юмруци и ритници по главата и тялото, и е остригал косата ѝ с ножица. Престъпното действие е осъществено в изискванията на домашно принуждение по непосилен и рисков за здравето на потърпевшата метод, оповестиха още от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София.

Според информацията младият мъж е притеглен към наказателна отговорност и за несъблюдение на заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение от 10 юли т.г. по гражданско дело на Районен съд - Видин. Той е длъжен да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение и му е неразрешено да приближава 22-годишната жена на разстояние по-малко от 100 метра.

Към сегашния миг е осъществен оглед на местопроизшествието и са конфискувани движимости, имащи отношение към предмета на закононарушението. Предстоят разпити на очевидци и назначение на сложни съдебнопсихиатрични, психически и съдебномедицински експертизи. Следва да бъдат открити породените на потърпевшата телесни увреждания, техният тип и темперамент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР