Районната прокуратура във Варна привлече към наказателна отговорност и задържа

...
Районната прокуратура във Варна привлече към наказателна отговорност и задържа
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на варненеца, стрелял срещу полицаи

Районната прокуратура във Варна притегли към наказателна отговорност и задържа за период до 72 часа 50-годишният мъж, стрелял с въздушна пушка по служители на реда.

При задържането му в дома му е открита и марихуана.

Деянието е осъществено в следобедните часове на 1 май във Варна. Полицейски екип се отзовал на сигнал за влошени съседки връзки и зародил спор.

Обвиняемият отказал да се съобрази с разпорежданията на чиновниците на реда и стрелял по тях с въздушна пушка.

При опит да бъде арестуван същият оказал гневна опозиция и съумял да нанесе и удари на служителите на реда, преди да бъде обезвреден.

Мъжът опитал с всевъзможни сили и средства да попречва осъществяването на служебните задължения на чиновниците на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна. Има данни за това, че съумял да нанесе междинна телесна щета на един от тях, чакат се резултатите от назначената експертиза.

Работата по доказване и документиране на закононарушението продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура във Варна. Прокурорът по случая ще упорства пред съда за установяване на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения, а точно „ задържане под стража “. Предстои настояването бъде импортирано за разглеждане в съда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР