Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен, за

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 38-годишен, за
Коментари Харесай

Мъж преби децата на приятелката си, заплаши едното с убийство

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен 38-годишен, за това, че на 15.06.2022 година в село Кирилово, община Стара Загора, е предизвикал междинна телесна щета на повече от едно лице – момче на 17 година и момиче на 14 година Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, прецизират от Апелативната прокуратура в Пловдив. Той е упрекнат и за това, че на същата дата в същото село се заканил с ликвидиране на 17-годишното потърпевшо момче и това е могло да възбуди у него състоятелен боязън за реализирането му.

Обвиняемият и двамата потърпевши малолетни живеели в общо домакинство. Майката на децата отпътувала да работи в чужбина. Двете деца - момче на 17 г,. и момиче, на 14 година, брат и сестра, останали да живеят при мъжа, който се заявявал за техен родител. Той почнал да упражнява принуждение и закани над тях. По делото е открито, че на 15 юни 2022 година Обвиняемия нанесъл побой на двете деца, с което им предизвикал междинна телесна щета. Той се заканил и с ликвидиране на 17-годишното момче. Подаден е бил сигнал в полицията.

Двете деца са под полицейска протекция, изведени са от жилището и са настанени в обществен дом.

След осъществено следствие и събиране на задоволително доказателства наблюдаващият прокурор е привлякъл като обвинения. и е постановил задържането му за период от 72 часа. Изготвил е и искане до Районен съд - Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", която е почетена от съда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР