Районната прокуратура в Пловдив наблюдава проверка, образувана след възникнал инцидент

...
Районната прокуратура в Пловдив наблюдава проверка, образувана след възникнал инцидент
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява сигнал за нападната от бивш депутат от ГЕРБ

Районната прокуратура в Пловдив следи инспекция, формирана след зародил случай на паркинга пред заведение " Вижън " на 10 май 2018 година Преписката е формирана след известие от незабавен кабинет на локална болница за осъществен обзор на пациент - стара жена, Стоянка Вътова, която е съобщила на преглеждащия доктор, че е потърпевша от побой.

Пред " Нова телевизия " 73-годишната жена споделя, че е нападната от Костадин Язов - народен представител от 41-ото Народно заседание. Свидетели на случая удостоверяват думите ѝ пред малкия екран, Язов пък отхвърля.

В хода на предварителната инспекция до момента са събрани " извънредно спорни данни за случая, в това число дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил ", се споделя в известието на прокуратурата. Тя е отказала да дава пояснения по преписката, основавайки се на здравословното си положение, като при диалог с служители на реда декларирала, че чужд мъж ѝ нанесъл удар с ръка в региона на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Според сведения от очевидци разногласието е зародил към 14.00 часа, след което Вътова и още двама души са правили разтоварни действия до 17.00 часа. Впоследствие Вътова е била откарана в незабавен кабинет, където ѝ е бил осъществен обзор. Дежурният доктор е декларирал пред полицията, че положението на Вътова е устойчиво и не се планува характерно лекуване или намеса.

По преписката следва определяне и диалози с очевидци на случая и изясняване на здравословното положение на Стоянка Вътова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР