Най-новата и най-малката партия в 50-ото Народно събрание - Величие,

...
Най-новата и най-малката партия в 50-ото Народно събрание - Величие,
Коментари Харесай

Величие няма да участва в правителство на ГЕРБ и ДПС

Най-новата и най-малката партия в 50-ото Народно заседание - " Величие ", няма да взе участие нито в вероятно държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи, нито в кабинет на други политически сили. Това съобщи определената за народен представител от групировката Виктория Василева.

" Не считам, че държавно управление на ГЕРБ с Движение за права и свободи бъде нещо хубаво и потребно за страната, " сподели тя в ефира на Българска национална телевизия.

На въпрос дали " Величие " ще бъде съпротива, тя отговори:

" Да, доколкото няма да участваме в държавно управление, без значение в каква настройка е формирано то. "

Василева се връща в Народното събрание след пауза от политиката и даже поръчка, че надали ще се върне в нея.

Тя е някогашен учредителен секретар на " ИТН ", беше народен представител в 45-ото, 46-ото и 47-ото Народно заседание. Напусна и групата на Има Такъв Народ, и Народното събрание, когато партията се разцепи поради решението на водача ѝ Слави Трифонов да отдръпна поддръжката си за кабинета на Кирил Петков.

Сега Василева твърди, че няма управителна функционалност във " Величие ", а е единствено редови член на " пробългарска партия ".

Определи гласоподавателите на " Величие " като " извънредно естествени хора ", а влизането ѝ Народното събрание - като предстоящо. Самата тя била привлечена в редиците ѝ с " предложенията за по-нестандартен метод. "

" Това е партия, която е по-близо до хората, по този начин бих я нарекла. Ако хората живеят в медиите, в онлайн медиите, ние сме онлайн партия в този смисъл, " отговори Василева на мненията, че множеството почитатели на " Величие " знаят за групировката от обществените мрежи.

Тя отхвърли и групировката да план за разпръскване на гласове от други партии и даже разгласи, че " Величие " е върнала в изборния развой хора, " които продължение на доста години се бяха отказали да гласоподават. "

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР