Николй Денков и Кирил Петков хванаха гората и нападнаха ГЕРБ

...
Николй Денков и Кирил Петков хванаха гората и нападнаха ГЕРБ
Коментари Харесай

Николй Денков и Кирил Петков хванаха гората и нападнаха ГЕРБ и ДПС

Николй Денков и Кирил Петков хванаха гората и нападнаха ГЕРБ и Движение за права и свободи. Партия „ Продължаваме промяната “ преди малко разгласява във Facebook общо видео на двамата някогашни министър председатели – акад. Николай Денков и Кирил Петков. Двамата разясниха бъдещето ръководство на България.

В началото на видеото се появява акад. Николай Денков с думите: „ Здравейте от една гора в центъра на София “. Денков благодари на гласоподавателите си и изрази убеденост, че след изборите демокрацията ще продължи да действа. Той разгласи, че Политическа партия ще се бори за увеличение на приходите, по-малко неравноправие, поддръжка за вложителите и за по-добро опазване на здравето и обучение.

Продлжаваме смяната озаглавиха видеото: Ще бъдем проевропейска и антикорупционна съпротива на ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Независимо какво държавно управление предложи Борисов, ние ще бъдем ясна съпротива, сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков.

Николй Денков и Кирил Петков хванаха гората и нападнаха ГЕРБ и Движение за права и свободи 13.06.24 13:00 Камерън назова изискванията за прекъсване на офанзивите със западни оръжия против Русия 13.06.24 12:50 Д-р Петър Кичашки: „ Кирил Петков дължи на „ Величие ” една бутилка уиски “ 13.06.24 12:35 Дмитрий Медведев: Ще превърнем живота на Запада в „ цялостен призрачен сън “ поради глобите 13.06.24 12:23 Бойко Борисов: Няма да се кандидатирам за министър председател (ВИДЕО) 13.06.24 12:19

Петков даде обещание, Политическа партия да бъдат ясна и градивна съпротива, като ще поддържа всички политики, които са „ за “ Европа и „ срещу “ корупцията. В Народното събрание Политическа партия ще се борят за „ почтено шерване на богатствата “, увери Петков, без да посочи за какви богатства става дума и от кого ще се употребяват.

„ Ще се борим против всеки миг на корупция или всеки случай на корупция или кражба, и ще създадем всичко допустимо, тъй че нашите промени, които сме си заложили и мечтали, да продължа “, добави той.

Той призна за неточности в връзката и разгласи, че от партията стартират да споделят преди да създадат нещо.

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР