Районната избирателна комисия в Монтана назначи шест подвижни секции за

...
Районната избирателна комисия в Монтана назначи шест подвижни секции за
Коментари Харесай

Шест подвижни секции за карантинираните в област Монтана

Районната изборна комисия в Монтана назначи шест преносими секции за региона, които ще посетят по домовете поставените под карантина поради Covid-19. Към 10 ноември в РИК са постъпили 82 заявки от карантинирани, искащи да гласоподават в неделя, заяви представителят Ивайло Георгиев.

" На тази база Районната изборна комиися дефинира по един брой преносими секционни изборни комисии на територията на общините Берковица, Брусарци, Вълчедръм, Лом, Монтана и Чипровци за гласоподаване на тези гласоподаватели. Всяка една от секционните комисии ще бъде от състав от 6 индивида. "

291 са секционните изборни комисии в област Монтана. 15 са преносимите, 6 от тях за карантинираните с COVID-19. До края на деня ще станат ясни и секциите в лечебните заведения в района. Засега е несъмнено, че ще има в регионалната в Монтана. Там ще бъде разкрита и такава за болните с ковид.
свързани новини3867на 01.04.2021
Около 2300 души ще бъдат ангажирани в изборните секции. Осигурени са 208 машини. Те ще бъдат разпределени в 187 секции. В 21 ще има по две машини, където гласоподавателите са над 300 души. Най-много са в община Монтана. Към 121 000 са гласоподавателите в област Монтана. Осигурени са по 123 000 бюлетини за двата вота в неделя – за народни представители, президент и вицепрезидент на България.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР