Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняем по бързо производство и задържа

...
Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняем по бързо производство и задържа
Коментари Харесай

Задържаха 36-годишен мъж за трафик на хора

Районна прокуратура-Свиленград притегли като обвинен по бързо произвеждане и задържа 36-годишен мъж за подкрепяне на чужденци нелегално да преминат в страната, заяви пресцентърът на Пловдивската апелативна прокуратура.

Л. Г. незаконно подкрепил 10 афганистанци и един пакистанец да преминат в страната в нарушаване на закона. Деянието е осъществено посредством потребление на моторно транспортно средство, прецизират от държавното обвиняване.

Каналджията бил спрян с автомобила си от полицейски чиновници на автомагистрала "Марица " край Свиленград. Проверката установила, че лидерът транспортира в 11-те непознати жители, които били без документи за идентичност и без позволение да обитават в страната. Установено е било, че незаконните мигранти са минали през "зелена " граница от Република Гърция у нас в региона на село Мезек. Водачът е трябвало да ги транспорти до вътрешността на страната.

Обвиняемият е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва обвиняването да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР