Районна прокуратура подхваща група така наречени инфлуенсъри“ за гавра с

...
Районна прокуратура подхваща група така наречени инфлуенсъри“ за гавра с
Коментари Харесай

Прокуратурата погва инфлуенсъри“ заради гавра с момче със специални потребности

Районна прокуратура подхваща група по този начин наречени „ инфлуенсъри “ за подигравка с момче със специфични потребности в пловдивски търговски комплекс. Държавното обвиняване се сезира, откакто в обществените мрежи се популяризира видео на лица с прякори Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, които се гаврят с юноша, като го карат да се прави на куче за пред снимащия този „ подвиг “.

Момчето е на каишка, лази, лае, гони пластмасова чашка, бива навиквано, а Чеченеца се обръща към него с „ Добро куче “ и го потупва по главата, откакто то му връща хвърления предмет.

За гаврата алармира потребителят Milen Gotti, който се е свързала някогашна учителка на момчето, а в следствие той е разговарял с майка му. Ето какво написа той:

“ С мен се свърза жена, която е някогашна учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности… Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца… Очаквам в границите на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето без значение, че е пълновръстен.. и ще действаме ЗАЕДНО!

Думите на учителката: Здравейте! Пиша във връзка клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За страдание той е дете със специфични просветителни потребности и несъмнено това е жива подигравка.

P.S. Вече разговарях с майката на момчето, чакам позвъняване и от бащата. Тъй като е бил заплашван с цел да взе участие във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Надявам се родителите да се решат на среща с юрист, защото са извънредно обезпокоени от вероятни последици и възмездие. Надявам се, че от дълго време е спряло да ви бъде смешно… Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си разрешат юрист. Сега бих желал да знам, кой е подготвен да помогне, чисто финансово или с безплатни адвокатски услуги “.

С мнения под поста на Milen Gotti излязоха десетки възмутени консуматори на Facebook. Районна прокуратура към този момент работи по случая.

Въпросните Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се изживяват като „ инфлуенсъри “ и даже гостуват на огромни нощни заведения в Пловдив като част от програмата за развлечение на клиентите там.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР