Районна прокуратура-Пловдив задържа за 72 часа и повдигна обвинение на

...
Районна прокуратура-Пловдив задържа за 72 часа и повдигна обвинение на
Коментари Харесай

С три обвинения се сдоби напушеното и пияно момиче, блъснало 10 коли

Районна прокуратура-Пловдив задържа за 72 часа и повдигна обвиняване на 20-годишната жена, която шофирайки пияна и напушена, блъсна и потроши 10 автомобила на паркинг в пловдивския регион Южен.

Габриела Медарова е упрекната в 3 закононарушения: ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, както и на наркотични субстанции и за причиняване по несъобразителност на обилни имуществени вреди.

20-годишната дама има шофьорска брошура от две години.  В хода на следствието е открито, че на 15 април в Пловдив, към 06:00 часа сутринта, обвинената управлявала джип „ БМB Х-5 “, по улица „ Македония “. Преди да се качи на мощното возило е използвала алкохол и марихуана. Малко преди жилищен комплекс „ Оазис 4 “, тя изгубила ръководство върху автомобила и блъснала поредно 10 други паркирани коли, след което изоставила “BMW ”-то си на улицата и се прибрала у дома. След осъществена инспекция с дрегер било открито съществуване на 1,38 промила алкохол в кръвта ѝ, както и съществуване на използвани наркотични субстанции – марихуана.

По делото e осъществен оглед на местопроизшествието и не престават дейностите по следствието с разпити на очевидци, назначение на автотехническа експертиза и други

Ако бъде приета за отговорна, законът планува наказване от 1 до 3 години отнемане от независимост, както и санкции.

Разследването по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР