Районна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт спрямо М.С., на 37 г.

...
Районна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт спрямо М.С., на 37 г.
Коментари Харесай

Резилът е неописуем! Гузна фризьорка се скри в гардероб, сложи перука да не я познаят

Районна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на М.С., на 37 година Тя е предадена на съд по бързо произвеждане за това, че на 06.08.2022 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, посредством потребление на техническо средство - конфиденциален ключ, е направила опит да отнеме непознати движими движимости – пари, златни украшения, ключове, перука, персонален почетен знак, дамски декорации за коса, портмоне, юбилейна монета и други движимости от владението на трима потърпевши, всичко на обща стойност 4349 лв. - закононарушение по чл.195, ал.1, г.4, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.18, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

М.С. работела като асистент във фризьорски салон в Пловдив. Там се срещнала с колежката си – козметичка, която живеела дружно със фамилията си и брат си в апартамент в регион " Южен “. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. М.С. решила да извърши кражба на двете места и се сдобила с ключове от входните порти.

На 6 август 2022 година, вечерта, М.С. привела проекта си в осъществяване. Първо влезнала в жилището на колежката си, която отсъствала от вкъщи, и оттова лишила 1500 лв., голям брой златни украшения, декорации за коса, перука и други движимости. Всичко сложила в раницата си и се насочила към второто жилище.

Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лв., персонален почетен знак, златни украшения и други движимости. През това време към дома си се прибирал братът на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му през това време отсъства, тъй като е на отмора.

Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място екипи влезнали в жилището. При обход в жилището те открили М.С., която се била скрила в дрешника дружно с раницата с отнетите пари, златни декорации и други движимости. За да не я разпознаят, тя си била поставила перука, маска и ръкавици. М.С. е била арестувана. 

По бързото произвеждане са осъществени голям брой дейности по следствието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР