Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 56-годишният побойник Ангел Личканов, по-известен

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 56-годишният побойник Ангел Личканов, по-известен
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа Личкана заради побоя над автобусен шофьор, повдига обвинение

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен 56-годишният хулиган Ангел Личканов, по-известен като Личкана. След две следващи набези – първия път над жена, а вторият над мъж, героят от 90-те е бил арестуван от обвиняването.
Прочетете още
Причината, показват от прокуратурата, е, че преди три дни мъжът незаконно е развалил непозната движима движимост – рейс, марка „ Темса Сафари “, благосъстоятелност на акционерно сдружение. Личкана е притеглен като обвинен и за това, че е пребил водача на въпросния рейс – на 54-годишен мъж, на който нанесъл лека телесна щета, довела до разстройство на здравето.

Както медията ни писа, че в интервала сред 21 и 22 ч., в пътния сектор сред спирката на Централна жп гара в посока към бул. „ Хаджи Димитър “ се движел рейс, употребен за транспорт на служащи. В него се намирал единствено лидерът му – 54-годишен мъж.

 На сектор на пътя, където имало ремонт и придвижването се осъществявало единствено в едното платно, бил спрял лек автомобил, марка „ Мерцедес “. Близо до него се намирали двама мъже, които разговаряли.

 Единият от тях бил Ангел, който карал лекия автомобил. Паркираната кола пречела на придвижването и не разрешавала на лидера на рейса да премине.

На два пъти той подал звуков сигнал с клаксона. Личкана преместил автомобила, само че дистанцията било незадоволително.

Той се доближил към рейса и счупил лявото странично стъкло на затворения шофьорски прозорец, замерил с паве лидера, само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал водача в слепоочието.

 Установено е, че стъклата от счупения прозорец са предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на лидера. Подаден е сигнал на тел. 112 и е формирано досъдебно произвеждане.

Побойникът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Той е осъждан. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР