Районна прокуратура - Пловдив, привлече като обвиняем 42-годишния фотограф Димитър

...
Районна прокуратура - Пловдив, привлече като обвиняем 42-годишния фотограф Димитър
Коментари Харесай

Фотографът Димитър Дардов блудствал със 7-годишно момиченце

Районна прокуратура - Пловдив, притегли като обвинен 42-годишния фотограф Димитър Дардов за блудничество с дете. Според обвиняването на неустановена дата през 2021 година във вила в община " Родопи " е блудствал със 7-годишно момиче. 



Дардов има и второ обвиняване - че на 10 октомври т. г.  в жилище в Пловдив е държал за себе си посредством осведомителна технология – фото- и видеофайлове, представляващи нецензурен материали, за които са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст.



Двете обвинявания са повдигнати в хода на следствието по досъдебно произвеждане, по което на 10 октомври т. година Дардов  е бил притеглен като обвинен, че на неустановени дати през 2021 година във вила в община " Родопи " е основал посредством снимане с електронно устройство нецензурен материали, изобразяващи действителни блудствени дейности, за основаването на които е употребявано неустановено лице от женски пол, ненавършило 18-годишна възраст.

По това повдигнато обвиняване на 12 октомври 2023 година Районна прокуратура - Пловдив, е внесла искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Димитър Дардов, като то е било почетено от съда и може да бъде обжалвано пред въззивната инстанция.

Разследването по случая е извършено от чиновници на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ под надзора на Районна прокуратура - Пловдив.

В момента Димитър Дардов се занимава със сватбена снимка. " Силата на моята снимка са само и единствено сватбени тържества и тържества с интеракция на любов и обич, страст и церемонии, в които се изисква
опит и око за подробност, а можеби персоналната ми фамилна естетика не вижда различен толкоз цветен дял във фотографията ", показва се фотографът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР