Районна прокуратура-Пловдив наблюдава бързо производство за управление на моторно превозно

...
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава бързо производство за управление на моторно превозно
Коментари Харесай

Пиян младеж без книжка помете четири паркирани коли в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив следи бързо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта над 1.2 промила и ударени коли, оповестиха от обвиняването.
Вчера, към 21.30 часа, е бил получен сигнал, че в Пловдив, лидер на лек автомобил, е блъснал поредно четири паркирани автомобила на ул. „ Стамат Икономов “. На място са пристигнали полицейски екипи, които открили, че водачът е мъж на 25 години и е недееспособен.
Той е бил тестван с техническо средство „ Дрегер “, което е отчело 2.28 промила алкохол в издишания въздух. Пострадалите коли са „ Алфа Ромео “, три броя, и „ Пежо “.
Водачът е арестуван. Под надзора на Районна прокуратура се правят дейни дейности по бързото произвеждане - оглед на местопрестъпление, назначени са експертизи за нанесените материални вреди, разпити на очевидци и други.
Предстои той да бъде притеглен като обвинен и надлежно да бъде осъществена преценка за налагане на мярка за неотклонение. Бързото произвеждане ще завърши в законноустановения период.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР