Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за определяне на мярка

...
Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за определяне на мярка
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Пазарджик поиска „задържане под стража“ спрямо трима мъже за участие в грабежи

Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Илиян И., на 19 година, и Филип М., на 20 година, привлечени като обвинени за това, че на 19 февруари 2018 година, в гр. Пазарджик, в игрална зала, в съучастничество като причинители, са лишили непознати движими движимости – 9 000 лв., от владението на другиго.

Мъжете употребявали револвер.

Привлечен като обвинен е Васил В., на 20 година за това, че в съучастничество с Илиян И. и Филип М., на 14 февруари 2018 година, от бензиностанция на основен път I-8, в землището на с. Цалапица, обл. Пловдив, лишили непознати движими движимости – 200 лв., от владението на притежателя, с желание незаконно да ги присвоят, като са употребявали опасност – насочили револвер. Районна прокуратура-Пазарджик счита, че е налице обосновано съмнение, че тримата са направили закононарушенията, за които са им били повдигнати обвинявания, като доказателствата по делото сочат, че съществува действителна заплаха да се укрият или да извършат друго закононарушение. По делото са приложени протоколи за оглед на местопроизшествия, фотоалбуми, материални доказателства, разпитани са очевидци и други

Районен съд-Пазарджик ще заседава през днешния ден по настояването на прокуратурата. Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив 23 февруари 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР