Районна прокуратура наблюдава случая, в който - по непотвърдена информация,

...
Районна прокуратура наблюдава случая, в който - по непотвърдена информация,
Коментари Харесай

Прокуратурата пое случая с битата заради паркомясто пенсионерка

Районна прокуратура следи случая, в който - по непотвърдена информация, стара жена е била нападната от някогашен народен представител. Както Дарик към този момент заяви, по непотвърдена информация, някогашният депутат от ГЕРБ Костадин Язов нанесъл удар на 73-годишната Стоянка Вътова, откакто сред тях зародил спор за прилагане на паркомясто. Това се е случило на 10 май пред заведение „ Вижън “ на бул. „ Шести септември “.
 
Проверката се прави по кореспонденция, формирана във връзка известие от незабавен кабинет на УМБАЛ „ Св. Георги “ при осъществен обзор на пациент - Стоянка Вътова от Пловдив, която е съобщила на преглеждащия доктор, че е потърпевша от побой.
 
В хода на предварителната инспекция към сегашния миг са събрани извънредно спорни данни по отношение на случая , в това число дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил, оповестяват от прокуратурата. Стоянка Вътова е отказала да дава пояснения по преписката, основавайки се на здравословното си положение, като в диалог със чиновници на полицията е декларирала, че чужд за нея мъж й нанесъл удар с ръка в региона на тила след спор за паркомясто пред заведението.
 
Съгласно сведения от очевидци, разногласието е зародил към 14.00 ч., след което Вътова и още две лица, открити в хода на инспекцията, са правили разтоварни действия до 17.00 ч. Впоследствие Вътова е била откарана в незабавен кабинет, където й е бил осъществен обзор. Дежурният доктор декларирал, че положението на Вътова е устойчиво и не се планува характерно лекуване или намеса.
 
По преписката следва определяне и диалози с очевидци на случая и изясняване на здравословното положение на Стоянка Вътова. Работата по случая продължава. 

Пред Дарик някогашният народен представител Костадин Язов съобщи, че изказванията на дамата не са правилни. Той изиска да се изчака, с цел да може и пенсионерката да даде показания. Ще разясня, когато това се случи и когато инспекцията на прокуратурата завърши, сподели още Язов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР