Районна прокуратура - Кюстендил води разследване за извършено престъпление по

...
Районна прокуратура - Кюстендил води разследване за извършено престъпление по
Коментари Харесай

Трима полицаи са с наранявания след проверка в ромски квартал в Кюстендил

Районна прокуратура - Кюстендил води следствие за осъществено закононарушение по член 131, алинея 2 от Наказателен кодекс – причиняване на телесна щета на полицейски орган. Днес, 16.07.2020 година, на територията на кв. „ Изток “ в гр. Кюстендил, е била осъществена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични веществата.

При претършуване и изземване в къща, чиновниците на реда, придружавани от служебно куче, са били нападнати от трима жители на парцела с секира, нож, железна тръба.

На един от служителите на реда са били нанесени пострадвания по главата, другият е получил порязвания на ръката. Третият чиновник е бил удрян по главата. Агресивните мъже няколкократно са протегнали ръка и на полицейското куче. На място са пристигнали полицейски чиновници от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Кюстендил.

Стана ясно кои са служителите на реда, пребили протестиращи в София

Пострадалите чиновници са били превозени до Центъра за незабавна здравна помощ при МБАЛ гр. Кюстендил, където им е била оказана здравна помощ. Понастоящем за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани двама мъже – на 42 години и на 50 години.

При осъществено претършуване и изземване на парцел, благосъстоятелност на едното лице, са били открити високорискови наркотични субстанции в огромни количества. Предстои осъществяване на претърсвания и на други места, населявани от въпросните лица, разпити на очевидци и назначение на експертизи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР