Районна прокуратура-Бургас образува досъдебно производство по случая с побой над

...
Районна прокуратура-Бургас образува досъдебно производство по случая с побой над
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас образува досъдебно производство заради бития шофьор на линейка

Районна прокуратура-Бургас образува досъдебно произвеждане по случая с побой над водач на кола за спешна помощ , нанесен от близки на потърпевшо дете при злополука. Инцидентът е станал на пътя сред селата Руен и Ябълчево. Пребитият водач на кола за спешна помощ, който е с комоцио , е настанен за лекуване в отделението по неврохирургия на бургаската болница.

Досъдебното произвеждане е формирано за закононарушение, осъществено по хулигански подбуди. Водачът на колата за спешна помощ – 43-годишен мъж , се е отзовал на повикване след пътен случай с потърпевшо дете . Заради неспазване на отдалеченост 18-годишен мъж, без шофьорски опит, е блъснал каруца с кон край село Ябълчево.

При случая е потърпевшо 8-годишно момиченце . То е с повърхностна рана, прегледано и освободено за домашно лекуване. Медицинският обзор е осъществен от екип на Спешна помощ, дошъл на мястото на случая.

Майката на потърпевшото дете и нейни близки, във очевидно нетрезво положение, обаче са обкръжили и нападнали водача на колата за спешна помощ . Той е удрян с юмруци по лицето и тялото. Двама служители на реда пристигнали на място и със служебното си оръжие произвели изстрели в безвредна посока , с цел да спрат насилието.

Шестима души от Руен са били арестувани по отношение на случая. По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, в това число и потърпевшият. Предстои да бъде осъществена и здравна експертиза, чието умозаключение да откри съответните пострадвания на потърпевшия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР