Районен съд – Враца одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура

...
Районен съд – Враца одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура
Коментари Харесай

Врачанският съд наказа двама младежи, пребили момче от Мездра заради 30 лева

Районен съд – Враца утвърди съглашение, реализирано сред Районна прокуратура – Враца и отбраната на подсъдимите Ц. А. и Г. Н.
Двамата, които са били малолетни по време на закононарушението, са се признали за отговорни в това, че на 2 ноември 2016 година в пространството до ПМГ „ Акад. Иван Ценов “ във Враца в съучастничество са създали опит да лишават 30 лв. от малолетния В. В. от Мездра, като за това са използвали мощ. Ц. А. му нанесъл удари с крайник в региона на тила и гърба, а Г. В. го ритнал в корема. Отнемането на парите обаче не е довършено, защото потърпевшият не носил сумата в себе си.
Подсъдимият Г. Н. се е признал за отговорен и в това, че за времето от 9 до 20 декември 2016 година, при изискванията на продължавано закононарушение, е направил опит да принуди В. В. да отдръпна от полицията жалбата си против него и против Ц. А., като използвал за това заплашване.
Съдът е наложил на Ц. А. и на Г. Н. наказване „ публично неодобрение “, което да бъде оповестено посредством локалния щемпел. Двамата ще би трябвало да платят направените разходи по делото.
Определението на Районен съд – Враца е дефинитивно, не предстои на обжалване и има последствията на влезнала в действие присъда.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР