Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

РС – Кюстендил наложи наказание „лишаване от свобода“ на подсъдим за държане на канабис и приведе в изпълнение условно осъждане по дело на Окръжен съд

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в държане на канабис и за закани срещу живота и здравето на полицейски чиновници.

Съдът, под председателството на арбитър Мая Миленкова, приведе в осъществяване и наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 2 месеца, поради обстоятелството, че подсъдимият е направил сегашното действие в изпитателния период на наказване, наложено му от Окръжен съд– Кюстендил през юли 2022 година, за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции.

29 - годишният Е. Л. се призна за отговорен в това, че на 28.08.2022 година, в постройката на ОД Министерство на вътрешните работи - Кюстендил, в челен десен джоб на долнище спортен екип, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите е държал канабис, с тегло 0, 36 грама, на стойност 2, 16 лева Подсъдимият се призна за отговорен и в това, че на 28.08.2022 година, на площадка пред апартамент в гр. Кюстендил е отправил закани по отношение на живота и здравето на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи, във връзка осъществяване на службата им.

Съдът установи, че действието, за което е утвърдено постигнатото сред страните съглашение е осъществено в изпитателния период по наказателно дело от 2022 година на Окръжен съд – Кюстендил, с което на подсъдимия е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 2 месеца, осъществяването на което е било отсрочено за период от 3 години. Е. Л. е приет за отговорен за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. районен съд – Кюстендил дефинира: привежда в осъществяване към по този начин наложеното наказване по сегашното дело / 3 месеца „ отнемане от независимост “ / и наказването „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 2 месеца, което да се изтърпи при първичен „ общ “ режим.

Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР