Райна се оказа късметлийка. Буквално часове я разделиха от началото

...
Райна се оказа късметлийка. Буквално часове я разделиха от началото
Коментари Харесай

Късметлийка: Райна се спаси като по чудо

Райна се оказа късметлийка. Буквално часове я разделиха от началото на военните дейности в Израел. Екскурзията й завърши малко преди да изтеглят в бомбоубежища хората и да разгласят военно състояние.

България изпрати държавния аероплан и съумя първа да изтегля българските жители там. Те бяха блокирани на летище “Бен Гурион ” в Тел Авив. Пилето на поп фолка съумяла да отлети малко по-рано.

  “Добре съм, на несъмнено място съм, избавена съм! Може да се каже, че съм късметлийка, тъй като единствено до преди няколко дни бях толкоз покрай линията Газа, бях и в Палестина, а в този момент там е същинска война. Падат бомби, хора умират – огромна трагедия… ” – споделя певицата.

Тя се слави като най-голямата пътешественичка в средите на попфолк изпълнителите. За нея да пътува по света е метод на живот.

Избрала да посрещне рождения си ден в едно доста особено странствуване – изпълнено с нематериалност, забулено в митове, заредено с очаквания. Тя си пожела преди всичко здраве и щастлив  живот, както за нея, по този начин и за околните й. Тя мечтае в пътешествията да не е сама, а съпроводена от обичан човек. Райна останала извънредно впечатлена от Витлеем.

Изтпочник: signal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР