Райна, която доскоро обикаляше света основно в компанията на най-добрата

...
Райна, която доскоро обикаляше света основно в компанията на най-добрата
Коментари Харесай

Пилето на фолка хлътна до уши и окончателно преболя Коцето, Райна мисли за годеж!

Райна, която до неотдавна обикаляше света главно в компанията на най-хубавата си другарка – моделката Велина Узунова, към този момент пътува в мъжко наличие, написа " Уикенд ".
Певицата най-сетне призна публично, че не е сама, а има мощно рамо до себе си. Тя обаче отхвърля да показа кой е мъжът, спечелил сърцето й.

Въпреки че не издава името на обичания си, Пилето от Сандански неотдавна даде да се разбере, че е влюбена до уши в него. Тя „ окичи” своя фотография от Швейцария, където е сега, с думата „ любов”, написана на няколко езика. По този метод осведоми всичките си почитатели, че сърцето й към този момент не е свободно. Вероятно с цел да няма никакво подозрение в това, Райна и в прав текст заяви, че си има мъж. Той обаче не се вижда на нито една фотография, тъй като е ангажиран да ги прави и няма по какъв начин да театралничи за тях.

Години наред Райна пазеше безмълвие към персоналния си живот. След връзката с сътрудника си Константин и танцьора Светльо, с който си партнира в шоуто „ ВИП Денс” на Нова тв, певицата по този начин и не съумя да сътвори сериозна връзка. Явно обаче 35-годишната изпълнителка най-сетне е намерила подобаващ човек за себе си.

Райна даже загатна за годеж, като разгласява знак за елмаз в два от своите профили в интернет. На пръстите й обаче не се виждат пръстени, което евентуално значи, че най-малко за момента годежът е единствено концепция, която следва да се реализира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР