Райън Рейнолдс е известен с отношението си към своята съпруга

...
Райън Рейнолдс е известен с отношението си към своята съпруга
Коментари Харесай

Закачките между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - колкото забавни, толкова и сериозни


Райън Рейнолдс е прочут с отношението си към своята брачна половинка Блейк Лайви. И тук не става въпрос за любезности, а в противен случай - за груби закачки, които биха могли да станат мотив за скандал или даже бракоразвод, в случай че Лайвли нямаше чудесно възприятие за комизъм.

Например, Рейнолдс постоянно се подиграва на брачната половинка си, че си затваря очите на фотоси, упреква я, че прави свръхестествена невярност и че стопира да го следва в Instagram.

Впрочем, Блейк също не му остава дължна и самоуверено дава отговор на “закачките ”, като подлага на критика мотоциклетните му умения, да вземем за пример. И тъй като всичко се случва обществено, вместо да остава зад стените на фамилния дом, намираме, че е много самоуверено, само че и по чудноват метод сладко. Все отново, двамата са женени от 2012 година и имат цели 4 деца - задоволителен мотив да не вземат живота толкоз насериозно.

Ето 5-те най-култови момента, когато Райън и Блейк си разменят рецензии:



Когато Райън сподели, че ще употребява Блейк като „ човешки щит “

Актьорът показа пред Дейвид Летърман малко след раждането на първата си щерка, че целите му са се трансформирали. „ Преди споделях на Блейк, „ Ще понеса патрон за теб. Никога не бих могъл да обичам нищо толкоз, колкото обичам теб. И в секундата, в която погледнах в очите на това бебе, знаех, че в случай че в миналото бъдем атакувани, ще употребявам жена ми като жив щит, с цел да защитя това бебе. ” Грубо, само че и напълно целесъобразно в тази ситуация. Не е ли по този начин?

Когато Райън пожела цветущ рожден ден на Били Рей Сайръс, а не на Блейк

Лайвли има рожден ден на една и съща дата с кънтри артиста и татко на Майли Сайръс. Факт, с който Рейнолдс се забавляваше през август 2016 година „ Просто желая да пожелая на Били Рей Сайръс най-специалния, магически рожден ден в миналото. Обичам те с цялото си сърце ", написа той в Туитър. „ Също по този начин, цветущ рожден ден на жена ми.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively)

Когато Блейк Лайвли назова себе си най-хубавото „ гадже в Instagram “

След като Райън неотдавна показа своя фотография във фитнеса с персоналния си треньор, за който означи, че „ постоянно е бил там, с цел да ми помогне да се върна към функционалността “, Блейк разгласява още веднъж фотографията в в Instagram стори с надпис „ Намерете по-добро гадже в Instagram от мен ”.

Когато Блейк се подигра на Райън, че желае къс за рождения му ден

Лайвли се подигра на брачна половинка си за избора му на „ торта “ за рожден ден, когато той навърши 44 години през октомври 2020 година „ 1) Коя е изгубената душа, която избира къс за рождения си ден “, написа тя в пост в Instagram с две фотоси, показващи Рейнолдс ухилен, до момента в който му показват къс, отрупан със свещи. „ 2) Кое ЖИВОТНО яде тортата (пая), без първо да духне свещите. @vancityreynolds - ето кой. Честит рожден ден! Честно казано, не мога да допускам, че към момента сме женени. “

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively)

Когато Райън напрегна мускулите си, до момента в който спасяваше костенурка

„ Трябва ли да имаме вяра, че това не е обява за хубавите ви ръце? “ Лайвли написа в известие в Instagram до брачна половинка си, откакто той разгласява фотография на костенурка, скрита под колата му, която по-късно отстрани.

По време на избавителната задача мускулите на ръцете на Рейнолдс бяха като че ли особено показани, което Лайвли уточни в история в Instagram през юли 2021 година „ Но чакайте, има още “, написа тя към една от увеличените фотоси. Тя добави gif фотография с бита сметана и череша от горната страна към фотографията на мускулите на брачна половинка си + фойерверки към друга сходна.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР