Райън Калахан вкара победния гол в средата на последната третина

...
Райън Калахан вкара победния гол в средата на последната третина
Коментари Харесай

Тампа вкара шест на Каролина, Монреал помете Айлендърс

Райън Калахан вкара победния гол в средата на последната третина за триумфа на Тампа Бей с 6:3 против Каролина, с което Лайтнинг записаха седми следващ триумф в лигата. Стивън Стамкос пък записа гол и две асистенции, а Тайлър Джонсън, Антъни Сирели, Брейдън Пойнт и Райън Макдона също бяха точни за Тампа Бей, който вкара четири безответни гола в последната третина и заличи закъснение от 2:3.

Виктор Хедман приключи мача с три асистенции, а Луис Доминик спря 25 от 28 удара за 13-та победа в последните си 14 мача като титуляр. Нападателят Никита Кучеров пък стана първият хокеист от сезон 2006/2007 насам със 120 или повече точки, откакто подаде на Джонсън за гола в първата третина.



Кари Прайс избави 27 удара за четвъртия си шътатут през сезона и Монреал надделя с 4:0 Ню Йорк Айлъндърс. Джоем Армиа, Шей Уебър, Джонатан Друен и Джордан Уийл вкараха головете за Канейдиънс, които завоюваха втори следващ мач и резервираха осмото си място в Източната конференция. Ню Йорк Айлъндърс не престават да бъдат втори в Столичната дивизия, само че към този момент са равни по точки с Питсбърг.



Шампионите в два от последните три сезона се постановиха с 2:1 против Нешвил, откакто Сидни Кросби се разписа при дузпите и прекъсна серията от три следващи загуби за Пенс. Брайън Ръст бе прецизен в постоянното време за Питсбърг. Райън Елис вкара за Нешвил, който приключи серията си от три следващи победи, само че точката приближи отбора на две от Уинипег в Централната дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР