Райън Гослинг заяви, че е разочарован от факта, че режисьорката

...
Райън Гослинг заяви, че е разочарован от факта, че режисьорката
Коментари Харесай

Няма Кен без Барби: Райън Гослинг критикува номинациите за Оскар

Райън Гослинг съобщи, че е " отчаян " от обстоятелството, че режисьорката на кино лентата " Барби " Грета Геруиг и актрисата в основната роля Марго Роби са подценени в влиятелния лист с номинирани за " Оскар ", заяви BBC.

Филмът е номиниран за най-хубав филм, най-хубава актриса в поддържаща роля – Америка Ферера, най-хубав артист в поддържаща роля – Райън Гослинг, най-хубав приспособен сюжет и за две от песните в саундтрака.  

Гослинг съобщи, че за него е чест да бъде номиниран за ролята си на Кен:

" Но няма Кен без Барби. Няма и Барби без Грета Геруиг и без Марго Роби ". 

Гъруиг не е номинирана за най-хубав режисьор, само че получи номинация дружно Ноа Баумбах за най-хубав приспособен сюжет, до момента в който Марго Роби не е в листата за най-хубава актриса за сметка на признанието й като продуцент на кино лентата.

Изявлението на Гослинг пристигна, откакто английският звукозаписен продуцент Марк Ронсън (който дружно с Андрю Уайът са номинирани за най-хубава истинска песен) също реагира на избора: „ Няма „ единствено Кен, това са Барби и Кен “. Той добави, че Марго Роби е в основата на " цялото това проклето нещо ", а Грета Гъруик е " върнала назад хората в киносалоните “.

Мнозина чакаха Геруиг и Роби да бъдат номинирани надлежно за най-хубав режисьор и най-хубава актриса в основна роля за най-печелившия филм на 2023 година, донесъл в международен мащаб 1,44 милиарда $, означават профилираните издания. 

 
 Вижте цялостния лист с номинираните тази година 

Снимка: Neil Mockford/FilmMagic) " />

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР