Равните сандали и чехлите са едни от основните компоненти на

...
Равните сандали и чехлите са едни от основните компоненти на
Коментари Харесай

17 шопинг идеи за равни сандали, които да носим това лято

Равните сандали и чехлите са едни от главните съставни елементи на летния ни. И въпреки времето на открито към момента да не е за отворени и ефирни, в нашата селекция ще откриете оферти, на които мъчно ще устоите. От семпли и типичен модели до цветни и истински чехли и сандали, избрали сме разнообразни вариации на лятната обувка, с които да сме в крайник с стилните трендове на сезона.

Заради ниската и равна подметка множеството модели са семпли, само че пък за сметка на това – извънредно комфортни. Можем да ги носим както с ежедневния си тоалет в града, по този начин и с или къси панталони край морето. Някои от дизайните са типичен и изчистени (кафява или черна кожа), а други са цветни и разчупени и стават главен акцент на тоалета ни. Сандалите с тънки каишки, както и тези с плетена подметка, са измежду любимците ни това лято, а чехлите във всякаква форма и цвят постоянно ще имат непокътнато място в дрешника ни.

Разгледайте галерията и ще откриете разнородни хрумвания за равни сандали и чехли, с които да се чувствате удобно и да изглеждате ослепително това лято.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР