Растяща Луната в знак Везни, където ще остане до 04:14ч

...
Растяща Луната в знак Везни, където ще остане до 04:14ч
Коментари Харесай

Погрижете се да има ред около вас

Растяща Луната в символ Везни, където ще остане до 04:14ч на 20 юли. Луната в този знак ни кара да търсим равновесието във всяка обстановка, правенето на взаимни отстъпки. Повишава се общителността, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да се прокрадва известна колебливост. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Опасно е да изпадате в крайности, както и да отделяте прекалено много време единствено на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. Удобно време да постигнете равновесие и да съблюдавате мярка във всичко, да отделяте еднообразно внимание на всички, с които поддържате връзка. Интересът към противоположния пол нараства.

Сега се предлага да се купуват и подаряват единствено красиви и изискани движимости, от качествени материали. Подходящо е за декорации, парфюми, картини, красиво завършени книги, кулинарни книги с предписания, всевъзможни предмети на изкуството, цветя, креативен предмети, облекла и мебели в типичен жанр, скъпи виновност и покупки, отговарящи на изискания ви усет. Да се употребяват дребни количества сладкиши и соленки. Особено удобно време за навестяване на художествени мероприятия.

Погрижете се да има ред към вас. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, региона на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас би трябвало да съблюдават диета. Да се понижи използването на течности, а алкохола е неприемлив. Уязвимите органи не трябва да се оперират.

7 лунен ден продължава от предния ден до 13:21ч. на 19 юли. Останете спокойни. Управлявайте всичките си страсти и не се отдавайте на тъжни мисли. Всички подозрения и страхове отвеждайте надалеч от себе си. В противоположен случай Вселената ще ги схване като ваше предпочитание и сигурно ще ги осъществя. Все още е желателно да говорите по-малко и да внимавате какво казвате, тъй като думите имат силата в този момент да се осъществят. Да не се изричат проклятия! Внимавайте да не предизвикате колегата си или различен човек да ви наговорят неприятни неща. Да се заобикалят разногласията. Не би трябвало да се изричат неистини в 7 лунен ден, скоро ще бъдат разкрити. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. Благоприятно е за пътешестване. Противопоказно е да се лекуват в този миг зъбите.

8 лунен ден (започва в 13:21ч на 19 юли до 14:25ч на 20 юли). Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Натрупаният до момента капацитет стартира да придобива форма. Всичко, което е било премислено и направено досега, минава в качествено ново положение.

Ден за промяна, алхимия и преображение. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Това да не ви смущава, тъй като е естествено при видоизменение на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в напълно разнообразни. Желателно да се ограничите от наличие в огромни и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и правилни другари може.

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си по никакъв метод. Не бива да се гневите и да нервничите. Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви почисти от насъбраните негативи.

Секс - Най-добре е през днешния ден въобще да не го практикувате. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Подстригване – Можете да го извършите до 13:21ч, по-късно не се предлага.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР