Растяща Луната в знак Везни, където ще остане до 04:14ч

...
Растяща Луната в знак Везни, където ще остане до 04:14ч
Коментари Харесай

Днес се сбъдват всички благи пожелания

Растяща Луната в символ Везни, където ще остане до 04:14ч на 20 юли.

Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Повишава се общителността, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да се прокрадва известна колебливост. Интересът към противоположния пол нараства. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Човек в този момент е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред към вас. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, региона на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас би трябвало да
съблюдават диета. Да се понижи използването на течности, а алкохола е неприемлив. Уязвимите органи не трябва да се оперират.

6 лунен ден продължава от предния ден до 12:14ч. на 18 юли. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи занимания. Днес наблюдавайте света към вас без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се откажете от бурните прочувствени реакции.

7 лунен ден (започва в 12:14ч на 18 юли до 13:21ч на 19 юли). Този ден се смята за вълшебен ден. Денят носи голяма сила, по тази причина е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме единствено за съзидателни цели. В този ден небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях. Затова е удобен за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Днес е изключително настоящо правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се приказва по-малко и да се внимава какво се споделя. Силата на словото през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдем деликатни и внимателно да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват, само че ще обиден и нас. Всичко се връща като бумеранг. Думата е осцилация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става действителност. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. Добре е част от времето на 7 лунен ден да прекарате в пътешестване. Противопоказно е да се лекуват в този миг зъбите.

Не би трябвало да се взе участие в всеобщи мероприятия, шумни компании, вечеринки. Може да се загуби самоконтрол и да станат непредвидени събития. В никакъв случай не би трябвало да се стига до разногласия. Резултатите от невнимателното другарство може да не се проявят незабавно, а по-късно.

Подходящо е да се прекара времето в усамотение, вкъщи, в размисъл. Цялата сила, която получава човек би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти.

Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настава време за творчество. Вдъхновението ще пристигна обезателно! Добре е да се мисли постоянно за обич. Кажете на хората, които са ви скъпи, че ги обичате и какъв брой ги цените.

През този интервал човек не би трябвало да се отдава на тъжни мисли. Всички подозрения и страхове отвеждайте надалеч от себе си. В противоположен случай Вселената ще ги схване като ваше предпочитание и сигурно ще ги осъществя. Останете спокойни. Управлявайте всичките си страсти.

Гласовите връзки би трябвало да почиват в седмия лунен ден, по тази причина би трябвало да се ограничи връзката. Разбира се актуалният свят не ни дава опция да мълчим през целия ден, само че най-малко няколко часа се постарайте да не казвате нито дума. Това ще ви даде мощ, ще възвърне психологичното здраве, ще ви извърши с витална сила.

Ако в седмия лунен ден почувствате болежка в гърдите си - Вселената ви дава знак. Не подценявайте подобен сигнал. Това свидетелства за неправилни неща в живота ви. Първо, започнете да наблюдавате речта си - не допускайте обидни думи или думи - паразити. Всяка минута, наблюдавайте какво излиза от устните ви.
Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни и ще ви възнаградят. За седмия лунен ден е подобаващ виолетовият цвят – той е най-ефективен и мощен. Може да изберете и бял.

При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения започнете, отделете време на продължителни любовни игри, изговаряйте доста нежни думи, правете похвали.

За подкастряне е уместно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР