Растежът на британската индустрия се ускорява, а производството, поръчките и

...
Растежът на британската индустрия се ускорява, а производството, поръчките и
Коментари Харесай

Растежът на британската индустрия се ускорява

Растежът на английската промишленост се форсира, а производството, поръчките и заетостта се усилват. Това демонстрира Индексът на Markit за продажбите в индустриалния бранш, който набъбва до 56.9 пункта през август спрямо 55.3 пункта през юли.

Роб Добсън от Markit съобщи, че секторът продължава да отбелязва " стабилен прогрес ". Същото демонстрират и данните - цифрите над 50 процентни пункта знак за разширение и напредък.

Добсън предвижда, че производството ще подкрепи растежа на английската стопанска система през третото тримесечие на годината.

Производството през август нараства с най-бързи темпове за първите седем месеца, подкрепено от увеличаващите се нови поръчки, открива изследването на Markit.

Процентът на основаване на работни места в индустриалния бранш набъбна с най-бързите темпове за последните 13 месеца, се споделя в отчета.

Растежът в промишлеността евентуално ще се резервира, поради мащаба на разширението, защото както огромните, по този начин и дребните компании виждат подобаващи условия за развиване.

" Данните от изследването демонстрират, че стопанската система на производството остава в положително здраве макар несигурността, подбудена от Brexit, и би трябвало да спомогне за поддържането на растежа на стопанската система през третото тримесечие, което ще докара до увеличение на апелите на политиците за по-високи лихви ", отбелязва Добсън.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР