Расте цената на бездействието във връзка с предложения от новия

...
Расте цената на бездействието във връзка с предложения от новия
Коментари Харесай

Байдън с остър коментар към сенаторите

Расте цената на бездействието по отношение на оферти от новия президент на Съединени американски щати Джо Байдън спомагателен пакет на стойност 1.9 трлн. USD за превъзмогване на последствията от ковид. Предложението му беше посрещнато хладно от сенаторите. За пръв път на 29 януари Байдън съобщи, че е подготвен да работи за приемането на пакета и без поддръжката на републиканците.

" Привърженик съм на концепцията приемането на помощния пакет да стане с поддръжката на републиканците, в случай че можем да я получим. Пакетът за ковид обаче би трябвало да бъде признат и то абсолютно ", сподели той.

Посланието на Байдън е, че в случай че помощният пакет не бъде утвърден от Конгреса, на Съединени американски щати ще им се наложи да дадат доста повече пари за справяне с евентуалните вреди, които пандемията е в положение да нанесе на американската стопанска система.

" От минали рецесии знаем, че рискът не се състои в това да създадем прекомерно доста. Рискът е да не създадем задоволително ", сподели новият американски президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР