Ръст на цените се наблюдава при автомобилите втора употреба. Причината

...
Ръст на цените се наблюдава при автомобилите втора употреба. Причината
Коментари Харесай

Колите втора ръка поскъпват, новите се бавят

Ръст на цените се следи при колите втора ръка. Причината е, че производството на нови коли се бави извънредно доста, което прави старите по-ценни и по-дълго употребявани. В Дупница да вземем за пример колите втора употреба са почнали да свършват, оповестява Нова телевизия.

" В един магазин, като се продадат множеството от колите, се изпразва, и не може да ги сменяем с други. Ако примерно ти всеки ден продаваш по една кола, то рано или късно колите изчезват. Това е все едно да се свърши хлябът в магазина, аз да отида и да купя плесенясал самун, единствено и единствено да продавам, само че мухлясалият не се търси. Така е и при колите ", съобщи притежателят на автокъща Георги Грозданов.

Феноменът се дължи на обстоятелството, че на пазара сега нови коли няма. Това кара притежателите на по-старите коли в Западна Европа да не бързат да се разделят с сегашните си коли, тъй като няма какво ново да си купят. И по тази причина до България коли втора употреба съвсем не стигат.

" В Италия сега оказионите са празни. Няма коли, хората не си оставят колите да се продават, тъй като не могат да си купят нови. Всичко идва от новите коли, липсват на пазара, бавят се повече, в сравнение с би трябвало - с месеци, с години дори някъде ", показва Грозданов.

Много италианските търговци обаче вършат всичко допустимо да не прекъсват връзката си с потвърдения пазар в България.
 Нови правила за техническите прегледи на колите
Нови правила за техническите прегледи на колите

Възможно е повишаване с въвеждане на новата система
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР