Рашфорд удължи победната серия на Юнайтед при СолскярОтборът на Манчестър

...
Рашфорд удължи победната серия на Юнайтед при СолскярОтборът на Манчестър
Коментари Харесай

Рашфорд продължи с великолепното си представяне под ръководството на Солскяр

Рашфорд удължи победната серия на Юнайтед при Солскяр
Отборът на Манчестър Юнайтед реализира най-малък, само че извънредно скъп триумф при визитата си на Тотнъм на,,Уембли “ в дербито на 22-ия кръг в британската Висша лига.

Двубоят на националния стадион стартира по равносилен метод, като двата тима рядко доближиха до рискови положения пред някоя от двете порти. Малко след половин час игра Хари Кейн означи попадение, което бе анулирано вярно поради засада.,,Червените дяволи “ дочакаха своя момент в края на първата част, когато Пол Погба откри в дълбочина Маркъс Рашфорд и младият британски национал откри резултата с превъзходен компактен удар по земя, който не остави шансове на Юго Лорис.

През втората част оборотите се подвигнаха и обстановките пред двете порти зачестиха. Първо удар с глава на Деле Али бе отразен от Давид Де Хеа, а по-късно последваха няколко положителни положения пред Погба. Френският национал обаче на два пъти бе обезверен от намесите на своя сътрудник в националния тим Лорис. Малко по-късно пристигна и най-чистото състояние в мача за Тотнъм, което бе опропастено от Али, който не може да преодолее Де Хеа, останал очи в очи с испанския пазач на гостите.

,,Шпорите “ владееха повече топката, до момента в който Юнайтед разчитаха на контраатаки до края на конфликта. Изстрели на Ериксен не откриха задачата, а в края на дуела Хари Кейн на два пъти пропусна да изравни резултата. Първо негов шут бе избавен с крайник от Де Хеа, а в последната рискова обстановка в мача подаване на резервата Фернандо Йоренте не бе оползотворено от британския нападател и по този начин Юнайтед продължи с победната си серия под управлението на Оле Гунар Солскяр.

,,Червените дяволи “ към този момент имат шест следващи триумфа във всички шампионати и се изравниха с петия в таблицата Арсенал с по 41 точки. Тотнъм продължава да бъде трети единствено на точка пред Челси. В идващия кръг,,шпорите “ гостуват на Фулъм, до момента в който манчестърци одобряват вкъщи Брайтън. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР