Ръсел Бранд е изправен пред нови обвинения за начина, по

...
Ръсел Бранд е изправен пред нови обвинения за начина, по
Коментари Харесай

Все повече жени обвиняват Ръсел Бранд в изнасилване и сексуално посегателство

Ръсел Бранд е изправен пред нови обвинявания за метода, по който се е отнасял към дамите, единствено няколко дни откакто беше упрекнат в обезчестяване, полови похищения и прочувствено принуждение.

Четири дами насочиха обвинявания в полови похищения в интервала 2006-2013 година в границите на следствие на The Times, The Sunday Times и Channel 4 Dispatches - обвинявания, които той отхвърля. По това време Бранд е на върха на кариерата си като водещ в радио Би Би Си 2 и Канал 4. Изявява се и като кино артист в Холивуд.

След обявата The Times съобщи, че с него са се свързали " няколко дами " с изказвания за Бранд, само че съобщи, че изказванията им към момента не са разследвани и " в този момент ще бъдат строго тествани " .

Chair of the Women and Equalities Committee said we must not 'white-wash' the allegations made against Russell Brand.

The comedian has been accused of rape and sexual assault - claims he denies.

Latest:
— Sky News (@SkyNews)
Метрополитанската полиция отговори на обвиняванията, като съобщи, че предизвиква жертвите на полово принуждение да се свържат с полицията.

Говорител на полицията съобщи: " Запознати сме със известията в медиите за поредност от обвинявания в полово посягане. Към момента не сме получавали никакви известия по отношение на това.

" Ако някой счита, че е станал жертва на полово посягане, без значение от това какъв брой от дълго време се е случило, бихме го насърчили да се свърже с полицията. "

Преди публикуването на изказванията Бранд, който през последните години се изявява като гуру в региона на уелнеса и критик на главните медии, разгласява видеоклип, озаглавен " И по този начин, това се случва " , в който разказва изказванията като " голям брой извънредно груби и нападателни нападки ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР