Рапърът Вензи стана жертва на виетнамски хакери, които хакнаха официалната

...
Рапърът Вензи стана жертва на виетнамски хакери, които хакнаха официалната
Коментари Харесай

Вензи жертва на виетнамски хакери

Рапърът Вензи стана жертва на виетнамски хакери , които хакнаха формалната му страница във Facebook, видя HotArena .

В момента страницата е невидима за България, местоположението й е Виетнам и от нея се продават слънчеви очила. " Пускат лайв видеа и продават очила на търг. Сменили са местоположението й и сега не може да се види в България. Появява се през няколко дни единствено за час-два и отново изчезва ", споделя за перипетиите си изпълнителят.

" Страницата е хакната през бизнес акаунта, не са ми разрушили имейла ", добавя той. Певецът е взел всички нужни ограничения, с цел да си я върне и към този момент се е съветвал с юрист. " Получих имейл от Facebook с искане на една камара документи, с цел да потвърдя, че страницата е моя и е хакната. Сега ги групирам, с цел да си я върна ". 

Той се тормози и от обстоятелството, че в страницата му попадат и персоналните му данни - от кредитни карти за реклами. " Там ми е целият живот от 7 години насам ", обезпокоен е Вензи. 

Той знае, че доста от сътрудниците му са с хаквани Инстаграм профили, само че за Facebook се изненадал. Засега хакерите не са се свързвали с него с искане за откуп, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР