Рапърът Tyga бе арестуван в Лос Анджелис, след като сам

...
Рапърът Tyga бе арестуван в Лос Анджелис, след като сам
Коментари Харесай

Рапърът Tyga арестуван за домашно насилие

Рапърът Tyga бе задържан в Лос Анджелис, откакто самичък се съобщи в сектора във вторник сутринта. Причината – някогашната му другарка го упрекна в домашно принуждение. 22-годишната дизайнерка Камарин Суонсън разгласява в инстаграм стори фотография с насинено око, към която написа " Малтретирана съм прочувствено, душевен и физически и няма да го укривам ".
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от The Info Spot (@theinfospot)

Tyga се е предал в полицейския сектор в Холивуд в 9 сутринта, а следобяд бе освободен против гаранция от 50 000 $, разясниха органите на реда пред NBC News. В публично изказване от сряда екипът на 31-годишния рапър съобщи, че " Твърденията, които четете за нашия клиент през последните няколко дни, са погрешни и ще бъдат опровергани. "

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от The Cake Dish (@thecakedishofficial)

Първоначалната информация пристигна от американския таблоид TMZ, съгласно който случаят се е случил в понеделник вечер. TMZ не посочва източниците си, само че твърди, че Суонсън се появила измежду нощ пред дома на Майкъл Стивънсън, както е същинското име на музиканта. Таблоидът твърди още, че Суонсън крещяла пред входната врата, до момента в който някогашният й другар не я пуснал вътре.
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Killa Cam (@camarynswanson)

По-късно дизайнерката опроверга изказванията, като показа фотоси от чатовете с Tyga. От тях излиза наяве, че двамата са си писали в същия ден. Дизайнерката твърди, че рапърът я е предиздвикал да влезе в къщата му, а по-късно я е държал вътре часове наред. Посегнал й, когато тя пробвала да си тръгне.
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от T-Raww (@tyga)

 

Tyga е имал връзки и с риалити звездите Кайли Дженър и Блек Чайна. Toй среща Кайли, когато е на 22, а тя – едвам на 14, откакто е поканен да пее на празненството на сестра й, Кендал по случай 16-ия й рожден ден. Три години по-късно той се разделя с майката на детето си – Блек Чайна, с цел да бъде с Кайли, която таман е навършила 17. Кайли и рапърът се събираха и разделяха в продължение на години, а в този интервал друга тийнейджърка подаде сигнал, че рапърът е опитал да се свърже с нея в Инстаграм. По това време тя също е била на 14.

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Kylie  (@kyliejenner)

 

 
Закъснелите резултати на полово принуждение, за които не знаехме
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР