Рапърът Джей Зи призна, че се е чувствал изключително "некомфортно"

...
Рапърът Джей Зи призна, че се е чувствал изключително "некомфортно"
Коментари Харесай

Джей Зи се е чувстал "некомфортно" да слуша албума Lemonade на Бионсе


Рапърът Джей Зи призна, че се е чувствал извънредно "некомфортно" да слуша албума Lemonade на брачната половинка си Бионсе, в който тя изобличава изневерите му.

Както напомня БГНЕС предходната година 36-годишната дива пусна на пазара осъществявания си с прямост аудиовизуален албум, в който разкри проблемите в съпружеските си връзки с рап звездата. Най-значимо беше парчето Sorry, включващо изречения като "Тази вечер скърбя откровено, че те оставих да сложиш пръстен на ръката ми" и "По-добре се обади на Беки с хубавата коса". В отговор Джей Зи показа обстановката през своите очи в неотдавна излезлия си албум 4:44.

В сряда обаче в изявление за списание "T" към "Ню Йорк Таймс" изпълнителят показа, че не му е било по никакъв начин прелестно да слуша гнева на брачната половинка си в албума, макар че преди да бъде публикуван, двамата са дискутирали обстойно и нашироко наличието.

"Най-доброто място по време на вихър е в окото му. Най-доброто място е непосредствено в раната. А ние двамата (с Бионсе) стояхме тъкмо там. И беше извънредно некомфортно. А имахме доста разговори", сподели Джей Зи и разкри, че все пак е горделив от брачната половинка си - освен от реакциите й, само че и от изкуството, в което ги е трансформирала.

"Знаете ли, множеството хора просто си потеглят. Процентът на разводите е 50% или нещо сходно, тъй като хората не умеят да се вглеждат в себе си. Най-трудното нещо е да видиш болката в нечие лице, да осъзнаваш, че си я предизвикал и да би трябвало да оправиш със себе си", добави още рапърът, който тази година победи с цели 8 номинации "Грами".

За първи път пред изданието Джей Зи призна и за аргументите да изневери, потвърждавайки, че е "бил изключил всевъзможни емоции" и не е намирал "връзката" с майката на детето си.

"Трябва да оцеляваш. Затова влизаш в режим на оцеляване, а когато това се случи? Изключваш всички страсти. Дори с дамите би трябвало да се изключиш прочувствено, с цел да не можеш да се свържеш с тях. И оттова се появява тя - невярността", заключи музикантът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР