Рап певецът Ицо Хазарта възпя коронавируса в новия си видеоклип,

...
Рап певецът Ицо Хазарта възпя коронавируса в новия си видеоклип,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за новата си песен: Сега й дойде времето, нужно е спокойствие

Рап артистът Ицо Хазарта възпя ковид в новия си видеоклип, озаглавен " Само споко! ".

„ Сега й пристигна времето на песента. Беше подготвена още през януари, само че клипът се забави малко “, сподели в „ Тази заран “ артистът.



А за какво „ Само споко! “?

„ Спокойствието е доста значимо за взимането на верни решения, а последната година и половина, за жалост, се лишихме от спокойствието. Не е неприятно в този миг да се насочи такова обръщение към всеки да се опита да остане спокоен в такава обстановка “, сподели Ицо Хазарта.

Изборите и смяната

Според рап артистът смяната не може да пристигна внезапно.

„ Каквото и да се случи на едни избори, аз ще би трябвало да продължа да работя, с цел да пребивавам добре. В този смисъл не считам, че някаква генерална смяна е настъпила ", счита артистът, допълвайки, че обществото ни има потребност от отговори.

" Най-простият въпрос, който от месеци наред е задаван, е за какво по този начин се провалихме с имунизациите. Защо сме на последно място в Европа по брой имунизирани съгласно всички статистики? Обикновено отговорът идва няколко дни по-късно във „ Facebook “ и той е: „ Участъкът от Стара Загора до Чирпан стана съвършено “, сподели още артистът.

Той има вяра, че когато отговорите са почтени, даже да не са доста за горделивост, са за предпочитане.

На въпрос какво счита за присъединяване на „ ИТН “ във властта Ицо Хазарта изясни, че се познава със Слави Трифонов от 20 години и за него знае, че е човек, който си държи на думата.

„ Предпазлив съм към това да давам оценки за неговите дейности, тъй като дотук той и неговите хора си извършват обещанията. Дали ще бъдат положителни политици - времето ще покаже. Аз имам вяра, че е по-важна свършената работа, а не кой я е приключил “, счита Ицо Хазарта.

Коронавирусът

За миналата към този момент повече от година под въздействието на ковид Ицо Хазарта описа, че е имало повече свободно време и опцията да пътува повече. От това, което е видял, твърди, че на всички места хората се оплакват от ограниченията.

„ Аз на никое място не видях ограничения, които да са положителни. Ние нямаме съвършен избор. Няма страна, в която ограниченията да са идеални “, добави той.

Работата в „ България търси гений “

„ Има страхотни гении в „ България търси гений “. В последващи един месец ще имаме опция да забележим най-хубавите от най-хубавите, тъй като предстоят живите излъчвания. В тях са събрани неповторими гении, за огромна част от които не подозирах, че е допустимо да съществуват “, сподели Ицо Хазарта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР