Рано тази сутрин обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин от

...
Рано тази сутрин обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин от
Коментари Харесай

Извънредна новина за Мартин от Сотиря

Рано тази заран упрекнатият за убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря Мартин Трифонов е изместен от сливенската болница в лечебното заведение на Софийския затвор, оповестява bTV. 

Това е станало при засилени ограничения за сигурност. Директорът на болничното заведение в Сливен доктор Васислав Петров сподели, че арестантът е в устойчиво здравословно положение.

``
реклама

След две интервенции поради огнестрелните рани при задържането му се е наложила нова операция на десния крайник. Това е повода Мартин Трифонов да остане за известно време в болничното заведение към пандиза.

21-годишният мъж е упрекнат в блудничество, обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод дребното момиченце.

В досъдебната фаза на следствието Мартин направи цялостни признания пред служебния си бранител. Това беше мотив околните на детето да стартират подписка за смяна в закона, съгласно който признания при тежко закононарушения понижават присъдата.

Днес, 20 дни след убийството, кметът на Сливен Стефан Радев прикани депутатите да поддържат настояването за такава смяна.

Само преди няколко дни в Сотиря беше изработен и различен опит за сексуалано посягане над малко момиче. Двама мъже бяха арестувани, а полицията проверява блудничество.

Хората от селото приканиха властта за непрекъснато полицейско наличие в обитаемото място.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР