Ранната детска възраст не е подходяща за активно използване на

...
Ранната детска възраст не е подходяща за активно използване на
Коментари Харесай

Ето защо детските градини не провеждат дистанционно обучение

Ранната детска възраст не е подобаваща за интензивно потребление на електронни устройства. По тази причина детските градини в страната не реализират отдалечено образование по време на изключителното състояние, съобщи БГНЕС.
В другите детски градини са подхванати разнообразни начинания, свързани с разпространяване и издание на действия, подобаващи за осъществяване с родителите у дома. Те обаче имат за цел да поддържат фамилиите в този сложен интервал и нямат наложителен темперамент, изяснява министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.
Въпреки че обучителен развой в този интервал не се реализира, учителите могат да подкрепят децата посредством работа с родителите през разнообразни платформи, приложения, е-поща или по различен подобаващ метод. Когато обаче в процеса на взаимоотношение се употребяват електронни устройства, не се работи с деца пред екрана. Това е допустимо единствено за деца в стадия на наложителното предучилищно обучение и след категорично декларирано предпочитание от страна на родителите, а престоят на най-малките пред мониторите не би трябвало да надвишава 20-30 минути на ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР