Рамзан Кадиров - чеченският лидер, който преди дни изрази възмущението

...
Рамзан Кадиров - чеченският лидер, който преди дни изрази възмущението
Коментари Харесай

рамзан Кадиров: Руската войска не бяга - врагът прави това, което на нас ни е изгодно

Рамзан Кадиров - чеченският водач, който преди дни изрази възмущението си от отстъплението на съветската армия в Украйна, през днешния ден обърна палачинката с тъкмо противоположното изказване - руснаците " не се отдръпват на никое място ", а имат " по-изтънчена " тактичност и тактика. 

" Ще успокоя и най-буйните, и най-скептичните коментатори. Ние не отстъпваме на никое място и по никакъв метод в хода на СВО (специалната военна операция). Всичко това са подмятания и западни провокации. Не се оставяйте да бъдете заблудени. Съществуват понятия като тактичност и тактика. Нашите войски имат по-изтънчена ", написа Кадиров в канала си в Телеграм.

По думите му генералите от съветската войска, приключили военни академии, " са добре осведомени с тънкостите на военното дело и разрешават на врага да прави единствено това, което е преференциално за нас ".

" Да, в случай че зависеше от мен, щях да разглася военно състояние в цялата страна и да употребявам всевъзможни типове оръжия, даже нуклеарно, тъй като през днешния ден сме във война с целия блок на НАТО. Това е моето персонално мнение ", прибавя чеченският водач, който преди дни разгласи, че ще се отдръпна като глава на републиката, тъй като е остарял.

И добавя, че с цел да се унищожи врагът, би трябвало да се употребяват разнообразни тактики - " да го омаломощиш, да го отблъснеш, да го сгазиш, да го принудиш да излезе на терена или да го хванеш в капан ", и управлението на армията прелестно комбинира тези способи.

Преди три дни след " прегрупирането " на съветските войски в Харковска област, за което заяви съветското министерство на защитата, Кадиров пусна аудиозапис, в който съобщи, че министерството на защитата е " позволило неточности ", и даде обещание да върне Балаклея, Купянск и Изюм.

И се зарече, " в случай че през днешния ден или на следващия ден не бъдат направени промени в тактиката за специфичната интервенция ", да се обърне към Министерството на защитата и управлението на страната, с цел да им изясни " каква е действителната обстановка на място ".

" Ситуацията е доста забавна, ясна - фактът, че напуснахме там, отказахме се от няколко града и села, също има позитивна страна ", разгласи Рамзан Кадиров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР