Рами Киуан се класира за 1/4-финалите на Европейското първенство по

...
Рами Киуан се класира за 1/4-финалите на Европейското първенство по
Коментари Харесай

Рами Киуан е на победа от медал

Рами Киуан се класира за 1/4-финалите на Европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години, което се организира в Пореч. Националът ни реализира триумф с 4:1 гласа над германеца Марсел Манголд в категория до 75 кг. 

Българинът съумя да обърне развоя на срещата, откакто изоставаше в първия рунд. Във втория и третия обаче той откри вярната отдалеченост, чудесно контрираше дейностите на противника си и изцяло справедливо се поздрави с успеха. За място на полуфинал и най-малко бронзов орден Рами ще се изправи на 19 март против Сома Местер (Унгария).

Останалите ни двама участници през днешния ден – Кристиян Николов и Венсан Киркоров отпаднаха от шампионата. В категория до 80 кг Николов позволи поврат против нидерландеца Градус Краус. Българинът взе първите два рунда, само че в третия имаше съществени пробойни в отбраната, два пъти му броиха нокдаун и съдиите дадоха успеха на Краус с 3:2 гласа. 

Киркоров (67 кг) пък отстъпи с 0:5 на ирландеца Бари О`Конър. Българинът изостана след първите два рунда и въпреки в третия да бе по-добрият, нямаше по какъв начин да реализира поврат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР