РакРаците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено

...
РакРаците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено
Коментари Харесай

Кои са най-неуверените зодии?

Рак

Раците са несигурни в себе си, тъй като им пука прекомерно доста за всичко. Постоянно мислят за това какво усещат самите те, какво усещат другите, по какъв начин са околните им. Интересува ги и какво ще си помислят другите за тях. Това ги прави уязвими. В тях могат да бушуват хиляди страсти, поради това, че не са уверени в себе си. Подозрителни са и имат богато въображение, което не се харесва на всички.

Дева

Девите са си най-лошите критици. Никой различен не може да ги подлага на критика толкоз грубо, колкото самите те се подлагат на критика. Поставят си нереално високи стандарти, които мъчно могат да се реализиран и след това се усещат зле. Обвиняват се, че не са съвършени или най-хубавите, което ги прави доста неуверени. Никога не могат да са изцяло удовлетворени от себе си и даже на моменти се усещат непълноценни.

Везни

Везните също могат да са несигурни в себе си, само че го прикриват от близките. Но неувереността им може да се забележи от някои дребни неща. Те живеят за утвърждението и похвалите и в случай че не ги получат, се усещат зле. Понякога не имат вяра на своето лично мнение и желаят да видят какво мислят другите за тях. Галят си егото, когато другите им кажат нещо позитивно.

Риби

Когато рибите творят, неувереността им изчезва. В света на изкуството са най-сигурни в себе си и се усещат добре. Но другояче доста елементарно се доверяват и имат вяра на всичко, което им кажат другите. Така елементарно се подвеждат и след това страдат. Несигурни са в преценката си и се вслушват доста в другите, тъй като нямат високо самочувствие.

Козирог

Когато козирогът е постигнал някакъв триумф или спечелил премия, това не си проличава. Но в случай че скоро не му се е случвало нищо такова, този знак стартира да се съмнява в себе си и опциите си. Както и в случай че просто му се случва нещо неприятно в избран миг. Той би трябвало да знае, че има непоклатимост - в дома, фамилията, връзките, кариерата, ученето. Иначе изпада в суматоха и се плаши от бъдещето. Става песемист и се усеща загубен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР