Ръководството на втородивизионния футболен Беласица публикува позиция срещу тенденциозното според

...
Ръководството на втородивизионния футболен Беласица публикува позиция срещу тенденциозното според
Коментари Харесай

Беласица се оплака от съдийството в четири поредни мача

Ръководството на втородивизионния футболен Беласица разгласява позиция против тенденциозното съгласно тях съдийство в мачовете от шампионата. Като доказателство от клуба разгласиха обстановки от срещите им с Етър, Спортист Своге, Витоша Бистрица, Крумовград, Добруджа, в които тимът е бил ощетен. 
 Етър наказа грешките на Беласица и приближи върха във Втора лига Етър наказа грешките на Беласица и приближи върха във Втора лига
" Ръководството на ОФК Беласица Петрич и цялата спортна общност в града показват безспорното си противоречие и неодобрение по отношение на съдийството в мачовете на отбора през последните няколко кръга. Връх на гореспоменатото бе последният мач против изявения любимец за промоция ФК Етър Велико Търново, в който несъответстващите отсъждания на основния арбитър Ивайло Ненков (запомнен с анулирания изцяло постоянен гол в последното така наречен домакинство против Янтра при резултат 0:0 и настойчивите му напъни да докара резултат до еднакъв в същата среща), повлияли изрично на крайния резултат и допълнени от назначението на съдийски наблюдаващ на срещата от Велико Търново – лицето Йосиф Ронков. Категорично считаме, че това е най-малкото скандално. Твърдо заставаме зад позицията, че някои от съдийските решения бяха в безусловно очевиден ущърб на Беласица и неизбежно доведоха до загуба на точков актив. Уважаеми дами и господа, уважаеми футболни почитатели, господа футболни управници, членове на отговарящите комисии в БФС ", написаха от клуба.
 Беласица разруши Спортист с 10 души Беласица разруши Спортист с 10 души
" Ръководството на ОФК Беласица и последователите на тима мощно имат вяра, че футболните конфликти би трябвало да се вземат решение на терена, а спечелилият да не бъде подвластен и определян от странични фактори и обслужващи ползи. Достатъчно дълго време запазихме безмълвие и приемливост, в името на положителния звук. Апелираме към действителна преценка на обстановките и съдийство, единствено и само на база разпоредбите във футбола като спорт! Футболът е почтена игра и следва всички участници в нея да демонстрират почтено морално държание. Искаме да напомним, че нашият клуб е горделив притежател на 100-годишна история и точно в годината на отбелязване на един век на обичания от всички нас клуб, няма да допуснем сходно държание по отношение на нашата свещена емблема! ", написаха от клуба от Петрич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР