Ръководството на Верея се оплака на президента на Българския футболен

...
Ръководството на Верея се оплака на президента на Българския футболен
Коментари Харесай

"Верея" се оплака на Борислав Михайлов заради наказание на футболист

Ръководството на " Верея " се оплака на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след съвещанието на Дисциплинарната комисия. Тя глоби бранителят на отбора Здравко Илиев за три срещи поради " плюване на длъжностно лице ".

" Уважаеми господин президент, апелирам да бъде обърнато съществено внимание на Съдийската и Дисциплинарната комисии към Българския футболен съюз. ФК " Верея " е непрестанно ощетяван от тези комисии. Прецедент ли е Дисциплинарната комисия да се самосезира след репортаж от предаване в българския ефирен ефир? Без отчет на основния арбитър, съдийския наблюдаващ и делегата на срещата от 10-ия кръг на Първа професионална лига " Пирин " – " Верея ", пишат от клуба.



От " Верея " се стимулират, че Илиев не е плюл по съдията Волен Чинков, а " в израз на гняв плюва върху терена ". Тимът от Стара Загора пита още за какво капитанът на " Черно море ", който замахна против съдията на дуела със " Септември " Валентин Железов, не е осъден.

" Г-н Михайлов, ФК " Верея " моли за Вашата съответна интервенция, с която да бъде анулирано наказването на Здравко Илиев. Според нас то е непозволено и лимитира правото на труд на нашия футболист. ФК " Верея " е млад тим, който се пробва да развива играта футбол. Такива са задачите и на ръководения от Вас Български футболен съюз. Подобни тенденциозни решения от страна на ръководените от Вас комисии сигурно не са в тази тенденция ", приключват от клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР