Ръководството на украинския град Лвов се готви за евентуално нападение

...
Ръководството на украинския град Лвов се готви за евентуално нападение
Коментари Харесай

Лвов се подготвя за евентуално нападение от Беларус

Ръководството на украинския град Лвов се готви за вероятно нахлуване от страна на Беларус. Местните управляващи организираха оперативно заседание с присъединяване на военното и цивилното управление на града, с цел да се изготвят проекти за деяние при положение на ескалация на напрежението с Беларус.

„ Коментирахме проекта за защита, и силите и средствата под юрисдикцията на града. Ситуацията се трансформира, тъй че нашите тактики за защита също би трябвало да бъдат и обновени. Във всеки регион на града ще бъде основан щаб на защитата и ще се организира в допълнение образование на членовете на доброволческите отряди за защита от терористи. След това ще бъдат въведени 24/7 наряди. Обмисляме и вид за образуване на аварийни доброволчески батальони от чиновници на градския съвет и комуналните служби. Продължаваме да формираме стратегически запас от артикули при положение на блокиране на пътищата за доставка ", заяви кметът на града Андрей Садовой в профила си във фейсбук.

Властите вършат всичко допустимо да приготвят града за студена, сурова зима, и да обезпечат благоприятни условия за отопление без природен газ./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР