Ръководството на ЦСКА-София разпространи поредна позиция към БФС, в частност

...
Ръководството на ЦСКА-София разпространи поредна позиция към БФС, в частност
Коментари Харесай

ЦСКА-София отговори на БФС: За Бобито Михайлов - най-добрия човек, когото познаваме

Ръководството на ЦСКА-София популяризира поредна позиция към БФС, в частност към Борислав Михайлов, която не се нуждае от коментар.

Тя е " отговор на отговора " на съюза от през вчерашния ден, в който бяха посочени пет случая на оказана помощ на " алените " от страна на Михайлов от 2008 година насам " Какво направи БФС за ЦСКА: Хронология на осъденото положително ", по този начин бе озаглавена декларацията.

ЦСКА-София има личен прочит на въпросните събития, като визира всяко едно от тях. От " Борисовата градина " за първи път публично признават обществено взеизвестен факт - че през 2016 година Борислав Михайлов е получил разпореждане от Министерския съвет " да върне в Първа лига " клуба. Ако не го направи, щели да последват " всеобщи инспекции за корупционни практики в Българския футболен съюз ".

" Добричкият избра по-малкото зло и върна тима на ЦСКА от ТРЕТА в ПЪРВА ЛИГА ", показва ЦСКА-София.

И още, Михайлов е наименуван: " НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов ", " добричкият Боби Михайлов ", " След 14 години на безпаметно пиене се сетихте, че са нарушени 17 параграфа! ", " положителният самарянин Борислав Михайлов ", " същият тоз добър човечец Боби Михайлов ", " Отлична доброта от една пияна глава ", " Благодарим ти, Султане. И наздраве! "...

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/ЦСКА Боби Михайлов сайт писмо март 2022.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 900 " height= " 646 " />

Описани са и други грехове, съгласно ЦСКА-София, на Михайлов - в четири букви. И подсещаме на фамозен случай в Белград, когато бе част от държавна делегация, отпред с тогавашния министър председател Бойко Борисов.
Цялото ревю на ЦСКА-София, без съкращения и без редакторска интервенция (запазен е истинският правопис):
А в този момент малко за " добрините " на НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов.

2008 година. Първа доброта:

Когато тогавашният президент на ЦСКА съобщи, че 800 000 лв. ще бъдат заверени в сметката на Национална агенция за приходите в понеделник и парите бяха преведени, Вие, господин Михайлов, забележете, още в събота отнехте лиценза за европейските клубни шампионати на тима, откакто ЦСКА си беше спечелил по състезателен път първото място с 16 точки разлика от втория.

След 14 години на безпаметно пиене се сетихте, че са нарушени 17 параграфа! И вие, добричкият Боби Михайлов, сте се смилил над ЦСКА и вместо да ги извади изобщо да не съществуват във футболния мир, сте ги е оставил да си играйкат в " А " група на БГ шампионата.

2013 година. Втора доброта:

След действителните финансови проблеми на ЦСКА отново се намесва положителният самарянин Борислав Михайлов (по това време член на Изпълкома на УЕФА, станал подобен с лобирането на мастити български предприемачи в Балканския район и околностите), притискайки ръководителите на ЦСКА да се откажат от присъединяване в европейските клубни шампионати. Въпреки че клубът си е извоювал по състезателен път това право и на негово място БФС разпорежда да взе участие различен тим - благосъстоятелност на мощните по това време на деня (политически и стопански хора).

Това в действителност си е страхотна ДОБРИНА.

2016 година. Трета доброта:

След като ЦСКА беше изваден от Първа лига и пратен в ТРЕТА, същият тоз добър човечец Боби Михайлов беше привикан два пъти в Министерския съвет и му беше сложено изискване: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или почват всеобщи инспекции за корупционни практики в Българския футболен съюз.

Добричкият избра по-малкото зло и върна тима на ЦСКА от ТРЕТА в ПЪРВА ЛИГА.

Това се споделя същинска доброта. И то на каква цена! По-добре омразните да играят в Първа лига, в сравнение с Аз, Самарянина, при Бай Ставри в Южното крило!

2017 година. Четвърта доброта:

След като ЦСКА по състезателен път си е извоювал правото да взе участие в европейските клубни шампионати и откакто клубът към този момент няма проблеми с финанси, лицензи и така нататък, на 19 юни 2017 година в 13:55 минути (5 минути преди тегленето на жребия за Лига Европа) тимът на ЦСКА е изваден от жребия, тъй като " Добринчо " -Михайлов е пуснал писмо към УЕФА, че това е чисто нов клуб и няма право да взе участие в евротурнирите. Същият е показал различен клуб да заеме мястото на ЦСКА. Отлична доброта от една пияна глава.

Впоследствие ЦСКА наема най-реномираната американска юридическа адвокатска фирма по спортно право и завежда каузи против УЕФА. Стига се до съглашение сред клуба и евроцентралата, в което се споделя: " Когато ЦСКА си извоюва право по състезателен път да взе участие в европейските клубни шампионати, няма да бъде спиран, стига да дава отговор на нормите на евроцентралата ".

Пета доброта. 2022 година:

Изпълнителният шеф на ЦСКА господин Филип Филипов с покана отива на мероприятие на Българския футболен съюз, за което се знае от няколко месеца. Това мероприятие се организира и господин Филипов е един от многото, които са взели участие във форума. След няколко дни господин " най-хубавият от положителните " не разрешава на господин Филипов да упражнява правото си на труд и представляваният от него клуб е санкциониран с 15 хиляди лв..

Тук " положителният " самарянин се вживява в ролята на безспорен рекетьор и издава присъди без съд и би трябвало И ЦСКА отново да му е признателен, че не е изваден от Първа лига.

Благодарим ти, Султане. И наздраве!

Шесто:
Други положителни битовизми, сътворени от " Добрин " -Боби Михайлов.

А) ЦСКА заплати активите и пасивите на банкрутиралото комерсиално сдружение.

Шеста година няма удостоверение към УЕФА от отпадналия в това време от Изпълкома на УЕФА (Добринчо) Боби Михайлов.

Просто на индивида от толкоз доста доброта не му се написа нищо. Дори когато е изтрезнял!

Б) Досега ЦСКА беше спечелил всички каузи във ФИФА и КАС, касаещи остарялото сдружение. Господин " положителната " оставка се присети да се върне в БФС и ЦСКА стремително загуби последните на стойност 3 100 000 лв. (три милиона и 100 хиляди лева).

Просто " положително " съвпадане.

Да, положителните хора добре си правят работата.

В резултат на тия изгубени каузи клубът заплаща два пъти за едно и също нещо: веднъж на синдика и повторно на същите хора през КАС.

В) БФС не е член на КАС дружно с Кoморските острови и Мадагаскар от всички други членуващи във ФИФА футболни асоциации. Това към този момент е супер, интелигентна доброта за целия български футбол. ПОКЛОН!

Г) Материална база
През последните пет години ЦСКА непрекъснато приказва за базата и стадиона, само че за господин " свещена добрина " това е безинтересна тематика. А въпросът касае освен ЦСКА, а и всички останали клубове-членове на Българския футболен съюз.

За какво са му на Господин Михайлов бази... терени и игрища, като му се провали напънът да е хазаин на Екологичен потенциал дружно със Сърбия? Той си има ресторант " Гранде " в Дома на футбола в Бояна и тома му стига. Наздраве!

А и на срещата в Белград за последни разяснения за семейството сред държавните управления на България и на Сърбия просто Господинът имаше неприятен ден, както се споделя, и по тази причина се клатушкаше пред камерите. Лошо е, когато по този начин се излагат положителните хора, само че алкохолът не

прости на никого. Колкото до присъединяване му в самите диспути и презентации, резултатът е следният:
БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА Пожарна охрана ТОВА ВРЕМЕ ПОЛУЧИ ФРАКТУРА НА КЛЮЧИЦАТА ОТ ПОДПИРАНЕТО НА " добричкия " след тежка нощ. Последствията: изнасяне с носилка и указване на първа помощ от домакините на събитието. Апропо – крушовата също не прости.

Заключение:
Докато беше " неприятният " Мишо Касабов, животът в българския футбол се беше нормализирал. Върна се " положителният " Борислав Михайлов и отново настанаха положителните дни за българския футбол и най-много за ЦСКА.

Ах, какъв брой сме неблагодарни?
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР